Čo spôsobili oriešky…

26 mája, 2006

V utorok večer som si do úst hodil za hrsť orieškov. Jedna zubná blomba neprežila orieškový útok. Nuž, po dvoch rokoch vyhýbania sa zubárom zjavne nadišiel čas opäť venovať svoju pozornosť týmto smerom. V stredu som preto urobil malý internetový research. Víťazne z neho vyšla zubná ambulancia Schill Dental. Webová stránka síce má par drobných nedostatkov, ale je informačne bohatá, dostal som odpovede na drvivú väčšinu svojich otázok, obsahom a formou spracovanianemá v tomto segmente konkurenciu. Už len skúsiť, či je to tak aj v skutočnosti.

Skúsil som mail so všobecnou otázkou, ako sú na tom so svojimi voľnými kapacitami. Do 24 hodín mi prišla odpoveď. Odpoveď bola jasná, stručná, výstižná, a zároveň v sebe niesla slušnú dávku hrdosti na vlastné zariadenie so 4 ambulanciami a 6 lekármi. Termín sú mi schopní poskytnúť do 3 dní. Tak som dvihol telefón a dohodol si dnešné stretnutie.

Po prvej návšteve môžem povedať, že to bolo super. Dostal som presne to, čo som hľadal: profesionalitu, efektivitu (vďaka použitiu súčasných technológii) a veľmi príjemný, ľudský a empatický prístup. (Bonusom bola veľmi milá, pekná a príťažlivá doktorka.) Nikdy som neveril, že sa na ďalšiu návštevu zubára budem tešiť…

P.S.: Samozrejme, nie je to lacná záležitosť.